Regnskabsassistent – Barselsvikariat

Midttrafiks økonomiafdeling søger en barselsvikar – og har du lyst til en travl hverdag med kollektiv trafik i fokus, skal du måske læse videre her.
Stillingen er på 37 timer om ugen og omfatter hverdagens opgaver i et solidt bogholderi med flere fagsystemer.

I funktionen skal du i samarbejde med en elev og øvrige kolleger

- sikre daglig afstemning og bogføring af bankkonti samt kontanter

- sikre daglig udstedelse af opkrævninger til kunder

- deltage i debitorarbejde med udgangspunkt i billetsystemer

- deltage i periodiske afstemninger, momsafregning m.v.

- være parat til ad hoc-opgaver og procesforbedringer

En del af opgaverne skal løses i andre fagsystemer end økonomisystemet, men vi sikrer den nødvendige oplæring. Kendskab til kollektiv trafik vil være en fordel.

I Midttrafiks økonomiafdeling på 20 dedikerede medarbejdere har vi godt humør og indbyrdes samarbejde i højsædet og med det som basis, klarer vi i fællesskab både deadlines og travle perioder. Det er tilladt at udfordre både sig selv og hverdagens processer i en åben dialog.


Din baggrund
· Du har en relevant regnskabsuddannelse

· Du navigerer sikkert i it-systemer
· Du er målrettet, sikrer fremdrift og trives med et selvstændigt arbejde, hvor du tager ejerskab for dine opgaver, overholder deadlines og altid leverer høj kvalitet.
· Du har interesse for at tilegne dig viden om vores produkter og systemer
· Du er serviceminded, og har lyst til at yde det bedste for vores kunder og samarbejdspartnere.
· Du har en god og smittende energi, samt en positiv indstilling til opgaver og kolleger i hverdagen.

Vi tilbyder
Du bliver en del af et inspirerende og uhøjtideligt arbejdsmiljø med dygtige kolleger og spændende opgaver. Der er gode arbejdsforhold med blandt andet flextid. Herudover også kantine- og frugtordning samt massageordning.

Løn- og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst.

Ansøgning
Stillingen kan søges via linket nederst på siden.

Ansøgningsfrist er den 23. september 2022. kl. 12.00.

Tiltrædelse 1. november 2022.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamkoordinator Marianne Rasmussen på telefon 21 12 00 56.


Du kan læse mere om Midttrafik på www.midttrafik.dk eller følge os på Facebook.com/midttrafik.dk og https://dk.linkedin.com/company/midttrafik

Midttrafik samarbejder med kommuner, region og private vognmænd om at levere en god kollektiv trafik til borgerne i Region Midtjylland. Vi er et fælleskommunalt trafikselskab, som ledes af en politisk bestyrelse. Vi er 130 ansatte, som sætter pris på en spændende arbejdsdag med en stor kontaktflade til kunder og samarbejdspartnere. Vi bruger målstyring til at sikre, at vi er effektive, og vi spørger ofte kunder og leverandører om vi gør det godt nok. Midttrafik er derfor en organisation i konstant udvikling, hvor der sjældent er langt fra idé til handling. Hverdagen er præget af et fagligt inspirerende miljø.

Søg stilling