AC medarbejder med økonomisk baggrund og interesse for den kollektive trafik


Motiveres du af en dagligdag fyldt med spændende og mangeartede økonomiopgaver? Trives du med at opgaverne er foranderlige og komplekse, og vil du samtidig være del af et trafikselskab hvor du er med til at præge den kollektive trafik? Så er du måske vores nye kollega.


Vi har mange spændende opgaver til dig

Midttrafik søger en selvstændig medarbejder, der skal varetage økonomiske beregninger, budgetlægning og rapportering indenfor den kollektive trafik.

Hertil kommer opfølgning og rådgivning på økonomi i forhold til kommuner og region samt internt overfor ledelse, bestyrelse og direktion.

Midttrafik arbejder aktivt på at omsætte vores data til viden, til gavn for udviklingen af den kollektive transport, herunder også anvendelse af økonomidata. Vi har fokus på at udvikle og effektivisere økonomiopfølgningen på Midttrafik samlede budget, hvor du skal være med til at drive udviklingen samtidig med, at driften skal sikres. Du får egne ansvarsområder med fokus på bus- økonomien, men varetager opgaverne i et tæt samarbejde med områdets andre medarbejdere. Du kommer til at referere til Midttrafiks Økonomichef.

Du bliver en del af et team på 19 dedikerede kollegaer, hvor der er god mulighed for sparring omkring opgaverne.

Vi har fokus på kunden i alle led, og derfor er det afgørende, at du har en kundeorienteret tilgang til opgaverne, idet dette er en forudsætning for at Midttrafik kan levere det bedste produkt til kunden og indgå i det bedste samarbejde med vores leverandører.
Dine primære ansvarsområder består bl.a. af:

• Budgettering og opfølgning på busomkostninger og busindtægter
• Udarbejdelse af indstillinger til bestyrelse og direktion
• Omsætte og formidle økonomiske oplysninger til Midttrafiks interessenter
• Udarbejdelse af forslag til takster
• Deltage i Takst Vest samarbejdet, som er et samarbejde med togoperatører og øvrige trafikselskaber
• Udarbejde økonomiske analyser, statistikker og business cases


Du har en videregående uddannelse som cand.merc., cand.oecon., cand.scient.pol. eller lignende.

• Du er målrettet, sikrer fremdrift og trives med et selvstændigt arbejde, hvor du tager ejerskab for dine opgaver, overholder deadlines og altid leverer høj kvalitet.

• Du har en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsning og du kan både agere på det strategiske plan men evner også at gå ned i detaljen

• Du tilegner dig hurtigt overblik over forretningsgangene i en kompleks organisation, og du evner at gennemskue komplicerede problemstillinger, og har gerne erfaring med at skabe fremdrift og sikre styring af større tværgående opgaver.

• Du er kundeorienteret, og har lyst til at yde den bedste service til vores samarbejdspartnere og ejere (kommuner og Region Midtjylland)

• Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, da du og dine kolleger har stor berøringsflade både eksternt med Midttrafiks bestillere og med den øvrige del af organisationen. Dette betyder også at du skal kunne kommunikere ubesværet på flere niveauer.

Du får gode kollegaer, og vi glæder os til at byde dig velkommen

Du bliver en del af et inspirerende og uhøjtideligt team med dygtige kolleger med hver deres speciale og masser af spændende opgaver. Der er gode arbejdsforhold med blandt andet flextid, kantine- og frugtordning, massageordning m.m.


Løn- og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst.

Ansøgning
Stillingen kan søges via linket nederst på denne side.

Ansøgningsfrist er den 2. januar 2022.

Vi forventer at afholde første samtalerunde den 7. januar 2022 og den anden runde den 14. januar 2022.

Stillingen er en fuldtidsstilling og forventet ansættelse er pr. 1. marts 2022.


Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Økonomichef Lone Litvak på telefon 87 40 82 92.

Du kan læse mere om Midttrafik på www.midttrafik.dk eller følge os på https://Facebook.com/midttrafik.dk og https://dk.linkedin.com/company/midttrafik

Din nye arbejdsplads

Midttrafiks samlede budget er på knap 2 mia. kr., baseret på trafikbestilling fra de 18 kommuner Region Midtjylland, som Midttrafik leverer trafikydelser til.

Midttrafik samarbejder med kommuner, region og private vognmænd om at levere en god kollektiv trafik til borgerne i Region Midtjylland. Vi er et fælleskommunalt trafikselskab, som ledes af en politisk bestyrelse. Vi er ca.130 ansatte, som sætter pris på en spændende arbejdsdag med en stor kontaktflade til kunder og samarbejdspartnere. Vi bruger målstyring til at sikre, at vi er effektive, og vi spørger ofte kunder og leverandører om vi gør det godt nok. Midttrafik er derfor en organisation i konstant udvikling, hvor der sjældent er langt fra idé til handling.

Søg stilling