Midttrafik tilbyder 5 måneders praktikforløb – et praktisk afsæt til dig der vil videre indenfor regnskab, revision eller økonomistyring

Hvis du drømmer om en fremtid med regnskab, revision eller økonomistyring har du muligheden for at blive Midttrafiks næste praktikant og opnå en praktisk indsigt i regnskabets fundament i en virkelighed de fleste kan forholde sig til. Vi er 20 engagerede kolleger der er klar til at tage imod dig og vise, hvordan vores hverdag hænger sammen.

Midttrafik er en politisk ledet organisation der ejes af 18 kommuner samt region Midtjylland og det giver en spændende hverdag med fokus på kollektiv trafik. Organisationen arbejder med udgangspunkt i data og digitaliserer hvor det giver mening samtidigt med der holdes fokus på tilfredse kunder og leverandører.

Vi kan ikke nå at lære dig alt ved Midttrafik, men du vil i løbet af de 5 måneder få et spændende og solidt praktikforløb i en travl hverdag med mulighed for faglig indsigt og læring. Du får en grundig oplæring med fokus på forretningsforståelse og processer, og vi forventer du selvstændigt kommer til at løse opgaver indenfor:

· Debitor-, Kreditor og Finansbogføring
· Afstemning af bank og salgssystemer
· Flextrafik vognmænd – afregningsgrundlag samt betaling for udført kørsel
· Udarbejdelse af materiale til revisorer

Derudover tilpasser vi gerne dine opgaver, hvis du har specifikke interesseområder.


Om dig

Vi forventer, at du har kendskab til Officepakken og selvfølgelig at du har interesse for tal og økonomi. Herudover har du følgende kompetencer:

· Du sætter en ære i dit arbejde, er omhyggelig og nøjagtig
· Du motiveres af en dynamisk hverdag og tør tage ansvar for dine opgaver og deadlines selvom du er ansat i et praktikforløb
· Du er serviceminded, positiv og har et godt humør


Vi tilbyder

Du bliver en del af et inspirerende og uhøjtideligt arbejdsmiljø med dygtige kolleger og spændende opgaver. De primære opgaver er funderet i bogholderiet.
Der er gode arbejdsforhold med kantine- og frugtordning samt massageordning.

Der kan efter aftale blive mulighed for ansættelse som studentermedhjælper allerede fra 1. juli og tilsvarende igen efter forløbet.Ansøgning


Praktikpladsen kan søges via dette link: Job (Praktikant - Økonomi) (midttrafik.dk)

Der gennemføres løbende ansættelsessamtaler og muligheden for at søge jobbet lukkes når den rigtige kandidat er fundet. Så send din ansøgning allerede i dag, og fortæl om dig selv og hvad du brænder for.

Tiltrædelse den 15. august 2023.

Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at kontakte Teamkoordinator Marianne Berggreen Rasmussen på telefon 21 12 00 56.

Søg stilling