Driftsassistent til koordinering og planlægning

Vil du være med til at sikre bussen kører når Malurt og Burhan G spiller på Smukfest til sommer eller når vejarbejder lægger forhindringer i vejen? Bliv en del af Trafikservice hos Midttrafik og vores team der koordinerer buskørsel ved større arrangementer og omkørsler?

Sammen med dine kolleger i teamet spiller du en vigtig rolle i tilrettelæggelsen af buskørsel omkring større arrangementer f.eks. ved SMUK fest, Grøn Koncert, Regatta i Silkeborg, samt ved planlagte vejarbejder, hvor der skal køres omkørsler.

Vi søger dig der kan holde flere opgaver i gang på samme tid og sætter kundernes behov i fokus. Du bidrager gerne med nye måder at løse opgaver på og stiller gerne spørgsmål, når noget undrer dig eller du tænker dette kan gøres bedre.

Jobbet

Du får ansvar for planlægning af buskørsel ved arrangementer og omlægninger af busruter i et geografisk afgrænset område i Region Midtjylland. Alle opgaver løses i tæt samarbejde med kontaktpersoner hos regionen og kommunerne som bestiller opgaverne, og busselskaberne som er leverandører af buskørsel.

Du deltager i kvartalsmøder med kommuner og busselskaber, hvorfor noget af din arbejdstid foregår ude af huset. Det meste af arbejdstiden foregår på kontoret i Højbjerg (Aarhus). Der er også mulighed for at møde ind i Videbæk samt mulighed for hjemmearbejde.

Du bliver en del af en afdeling på 10 personer, hvor vi sætter pris på en fri omgangstone og tæt sparring med øvrige kolleger. Du refererer direkte til funktionslederen af Trafikservice.

Hvad skal du lære:

· Du skal lære at planlægge buskørsel omkring arrangementer og omkørsler, så vi hjælper kunderne bedst muligt

· Skabe overblik over konkrete opgaver og være bindeled mellem samarbejdspartnerne

· Føre planerne ud i livet så kunder, chauffører og samarbejdspartnere er informeret om hvad der kommer til at ske

· Følge aktivt op hvis der sker ændringer til det planlagte

Din baggrund og profil:

· Du kan have relevant erfaring med buskørsel, planlægning af buskørsel, kørselsplanlægning eller anden form for planlægning og tilrettelæggelse af opgaver

· Du har erfaring fra tidligere jobs, hvor du har skulle holde overblik over mange opgaver på samme tid

· Du er god til at holde struktur i din arbejdsdag

· Du er en god formidler på skrift og mundtligt

· Du sætter kundeservice i højsædet

Vi tilbyder:

Du får et spændende job, som kan udfordre dig da opgaver til tider skal løses med en kort deadline. Du får mulighed for at lære nyt, da vi klæder dig på til opgaven. Glæd dig også til at arbejde sammen med fantastiske kolleger der møder ind med godt humør, og yder hvad de kan for at opnå den bedste løsning for vores kunder. Du kan være med til selv at skabe rammerne om din arbejdsplads, da der er mulighed for hjemmearbejde og at møde ind på vores kontorer i Højbjerg og Videbæk. I Højbjerg er der frokostordning, massageordning, frugtordning. Du har også mulighed for at præge udviklingen af de værktøjer der benyttes til løsning af dine opgaver da vi løbende arbejder på at forbedre os og arbejde smartere. Vi håber også du vil deltage i afdelingens fredagsquiz så vi kan sende hinanden godt på weekend.

Ansøgning

Stillingen kan søges via linket nederst på siden.

Ansøgningsfristen er fredag d. 20. maj 2022. Ansøgninger vil løbende blive gennemgået. Samtaler forventes afholdt onsdag d. 25. maj 2022.


Tiltrædelse er snarest muligt.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Funktionsleder Martin Boisen Tams på telefon 87 40 83 18.

Du kan læse mere om Midttrafik på www.midttrafik.dk eller følge os på https://Facebook.com/midttrafik.dk og https://dk.linkedin.com/company/midttrafik

Din nye arbejdsplads

Midttrafik samarbejder med kommuner, region og private vognmænd om at levere en god kollektiv trafik til borgerne i Region Midtjylland. Vi er et fælleskommunalt trafikselskab, som ledes af en politisk bestyrelse. Vi er 130 ansatte, som sætter pris på en spændende arbejdsdag med en stor kontaktflade til kunder og samarbejdspartnere. Vi bruger målstyring til at sikre, at vi er effektive, og vi spørger ofte kunder og leverandører om vi gør det godt nok. Midttrafik er derfor en organisation i konstant udvikling, hvor der sjældent er langt fra idé til handling.

Søg stilling