Midttrafik søger en køreplanlægger

Vil du være med til at lave de bedste køreplaner i Midtjylland?

Sammen med dine kollegaer i teamet spiller du en vigtig rolle i tilrettelæggelsen af bussernes køreplaner og du bidrager til, at vores passagerer i den kollektive bustrafik i Midtjylland får de bedste køreplaner.

Vi søger en dygtig planlægger, til Midttrafiks køreplanlægningsteam, som har fokus på kundernes behov og ligesom os brænder for den kollektive trafik. Du bidrager gerne med spændende visioner for udviklingen af kollektiv trafik – visioner, som kan være med til at gøre vores produkt endnu bedre.


Jobbet

Du får ansvaret for en række regionale, lokale og bybusruter, og skal i tæt samarbejde med dine kolleger og samarbejdspartnere, som består af kommuner, Region Midtjylland og busselskaberne, skabe de bedste betingelser for Midttrafiks kunder.

Vi søger en planlægger til køreplanlægningsafdelingen, som både har medarbejdere på hovedkontoret i Aarhus og på lokalkontoret i Videbæk. Der er mulighed for at stillingen kan besættes enten på hovedkontoret i Aarhus eller på lokalkontoret i Videbæk.

Du bliver en del af en afdeling på 9 personer, hvor tæt sparring med engagerede kolleger er grundstenen for vores drift og udvikling. Du refererer direkte til funktionslederen for planlægningsafdelingen.


Som køreplanlægger skal du:

· Arbejde med overordnede og sammenhængende linjestrukturer, hvor du med kreativitet og iderighed er i stand til at optimere og justere på dagens linjer for at tilgodese nye behov – hos kunder, busselskaber og hos kommune og region.

· Omsætte overordnede linjestrukturer til konkrete køreplaner igennem detailplanlægning med fokus på optimering, driftsstabilitet og kvalitetssikring.

· Dokumentere dit arbejde løbende i køreplanprocessen. Du skal igennem systematisk arbejde have øje for dokumentation af ændringers konsekvenser.

· Kommunikere om dit arbejde med køreplaner og gode forslag til løsninger. Kommunikationen sker med mange forskellige aktører – kommuner, region, busselskaber og kunder

· Følge aktivt op på nuværende køreplaner og behandle forslag til forbedringer, hvilket gøres i tæt kontakt med busselskaber og chauffører

· Oprette og vedligeholde køreplaner i Midttrafiks køreplansystem, som indeholder komplekse datastrukturer og sammenhænge, hvor der skal være fokus på kvalitetssikring.


Din baggrund og profil

· Du kan have en relevant planlægningsorienteret eller administrativ uddannelse eller måske har du haft relevant erhvervsmæssig erfaring, hvor du har arbejdet struktureret med planlægning. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende.

· Du er analytisk skarp og tryg i arbejdet med komplekse problemstillinger, hvor du formår at bevare overblikket.

· Du har god IT-forståelse og besidder evnen til at overskue og behandle store datamængder. Du er optaget af at udvikle dine IT-kundskaber som et væsentligt grundlag for at kunne varetage dine ansvarsområder.

· Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, og du kan begå dig på mange forskellige niveauer i planlægningsforløbet.

· Du er proaktiv og udviser handlekraft i bestræbelsen på at udvikle, forbedre og effektivisere.

· Du er begejstret og engageret og du trives bedst i en travl og omskiftelig hverdag, hvor vi hjælper hinanden og løfter i flok.


Vi tilbyder


Du får et spændende job, som både kan indeholde udfordrende problemstillinger, som skal løses med en kort tidshorisont og problemstillinger på den længere bane, når køreplanerne skal tilpasses til nye ønsker og behov.

Du kommer til at arbejde tæt på beslutningstagerne hos kommunerne og regionen, og vil få meget stor indflydelse på de løsninger som implementeres. I Midttrafik er der ofte ikke langt fra en god idé opstår til den bliver virkelighed.

Du bliver en del af et inspirerende og uhøjtideligt arbejdsmiljø med dygtige kolleger, hvor der er plads til faglig sparring, og opgaver kan løses både selvstændigt og i teams.

Der er gode arbejdsforhold med blandt andet flextid, frugtordning og massageordning.

Løn- og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst


Ansøgning

I din ansøgning bedes angive om du ønsker stillingen i Aarhus eller Videbæk.

Der gennemføres løbende ansættelsessamtaler og muligheden for at søge jobbet lukkes når den rigtige kandidat er fundet

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Poul Masud på telefon 29 36 32 15.Om Midttrafik
Du kan læse mere om Midttrafik på www.midttrafik.dk eller følge os på https://Facebook.com/midttrafik.dk og https://dk.linkedin.com/company/midttrafik

Midttrafik samarbejder med kommuner, region og private vognmænd om at levere en god kollektiv trafik til borgerne i Region Midtjylland. Vi er et fælleskommunalt trafikselskab, som ledes af en politisk bestyrelse. Vi er ca. 130 ansatte, som sætter pris på en spændende arbejdsdag med en stor kontaktflade til kunder og samarbejdspartnere. Vi bruger målstyring til at sikre, at vi er effektive, og vi spørger ofte kunder og leverandører om vi gør det godt nok. Midttrafik er derfor en organisation i konstant udvikling, hvor der sjældent er langt fra idé til handling

Stillingen er ikke aktiv