Studiejob hos Midttrafik

Vil du være en del af en engageret afdeling med fokus på høj kvalitet og rettidig service hvor fokus altid er på kunderne? Så er denne stilling noget for dig.

Midttrafik søger to kundeorientererede, udadvendte og servicemindede studentermedhjælpere til telefonisk bestillingsmodtagelse i Flextrafik. Stillingerne forventes besat i løbet af oktober 2021.

Flextrafik koordinerer og modtager kørselsbestillinger fra handicappede, Flexbus og Flextur kunder. Desuden koordinerer Flextrafik de vogne, der udfører siddende Patientbefordring i Region Midtjylland samt diverse kommunale kørsler.

Vi har fokus på kunden i alle led, og derfor er det afgørende, at du har en kundeorienteret tilgang til opgaverne, idet dette er en forudsætning for at Midttrafik kan levere det bedste produkt til kunden og indgå i det bedste samarbejde med vores leverandører.

Jobbet
Din opgave bliver at tage imod kørselsbestillinger fra vores kunder fx handicapkørsel, Flextur
og Flexbus. Ligeledes skal du vejlede vores kunder omkring rejseregler, digitale bestillingsplatforme mv. Vi har fokus på at give kunderne en god oplevelse - og på at levere god service.

Der er tale om ca. 5 timer om ugen i gennemsnit. Arbejdstiden vil ligge i perioden fra kl. 7.50 – 16.09 på hverdage. Der vil i perioder være mulighed for ekstra vagter/timer.

Vi forventer, du har:
· erfaring med og lyst til telefonisk kundebetjening, dette er en forudsætning
· rutine i brug af IT
· lyst til at arbejde med mennesker

Vi forventer, du er:
· i stand til at arbejde under pres
· samarbejdsorienteret, serviceminded og fleksibel
· fokuseret, skaber fremdrift og resultater
· selvstændig og har overblik
· en god kollega med gode sociale kompetencer

Vi tilbyder:
· et fleksibelt studiejob
· et spændende og udfordrende arbejde
· et uhøjtideligt miljø
· gode kolleger
· gode løn- og ansættelsesvilkår

Ansøgning

Stillingen kan søges linket nederst på siden.

Samtaler vil blive afholdt løbende, så send din ansøgning allerede i dag!

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte funktionsleder Merete Lundgård Nielsen på telefon 8740 8314.

Du kan læse mere om Midttrafik på www.midttrafik.dk eller følge os på https://Facebook.com/midttrafik.dk og https://dk.linkedin.com/company/midttrafik

Din nye arbejdsplads
Midttrafik samarbejder med kommuner, region og private vognmænd om at levere en god kollektiv trafik til borgerne i Region Midtjylland. Vi er et fælleskommunalt trafikselskab, som ledes af en politisk bestyrelse. Vi er 125 ansatte, som sætter pris på en spændende arbejdsdag med en stor kontaktflade til kunder og samarbejdspartnere. Vi bruger målstyring til at sikre, at vi er effektive, og vi spørger ofte kunder og leverandører om vi gør det godt nok. Midttrafik er derfor en organisation i konstant udvikling, hvor der sjældent er langt fra idé til handling. Hverdagen er præget af opgaver og krav, men også et fagligt inspirerende miljø.

Søg stilling