Er du vores nye kontorelev med speciale i økonomi

Interesserer du dig for økonomi og har du talforståelse? Kunne du tænke dig et uddannelsesforløb, der giver dig et bredt kendskab til opgaverne inden for regnskab og økonomi? Så skal du måske arbejde hos os fra d. 1. november 2020!

Midttrafik søger en kontorelev med speciale i økonomi til vores økonomiafdeling, der består af 14 dedikerede medarbejder, med service og indbyrdes samarbejde i højsædet.

Midttrafik vil levere det bedste produkt til kunden og indgå i det bedste samarbejde med leverandørerne. Kunden er i fokus i alle led og det er derfor afgørende, at du er kundeorienteret og serviceminded. Hverdagen
er præget af opgaver og krav, men også et fagligt inspirerende miljø.


Hvordan kommer du til at arbejde?

Som økonomielev bliver du en del af et 2-årigt forløb, der vil foregå i Midttrafiks økonomiafdeling. Sideløbende med din praktiske oplæring følger du obligatorisk skoleundervisning, mens du gradvist vil få større ansvar og flere selvstændige arbejdsopgaver i løbet af uddannelsen.

Som elev hos Midttrafik bliver du en del af et team på 3, der arbejder tæt sammen om at håndtere alle bogholderi- og regnskabsmæssige opgaver.

Du vil stifte bekendtskab med alle væsentlige områder inden for regnskab, herunder især:

· Kreditor- og debitorbogholderi

· Finansbogholderi

· Lønbogholderi

· Afstemninger

· Budgetopfølgning

Om dig:

· Du har bestået STX/HF/HTX +HGS/EUS, HHX + 5 ugers opkvalificeringskursus eller HG/HGV/EUX

· Du er struktureret og detaljeorienteret

· Du er kundeorienteret

· Du er selvstændig, initiativrig, engageret og tager ansvar for dine handlinger

· Du er sikker bruger af MS Office pakken

· Du er positiv og har et godt humørAnsøgning


Elevstillingen kan søges via linket nederst på siden.

Ansøgningsfrist er den 21. august 2020, kl. 12.00.

Tiltrædelse den 1. november 2020.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Lone Litvak på telefon 29 25 07 45.

Du kan læse mere om Midttrafik på www.midttrafik.dk eller følge os på https://Facebook.com/midttrafik.dk og https://dk.linkedin.com/company/midttrafik

Midttrafik samarbejder med kommuner, region og private vognmænd om at levere en god kollektiv trafik til borgerne i Region Midtjylland. Vi er et fælleskommunalt trafikselskab, som ledes af en politisk bestyrelse. Vi er 130 ansatte, som sætter pris på en spændende arbejdsdag med en stor kontaktflade til kunder og samarbejdspartnere. Vi bruger målstyring til at sikre, at vi er effektive, og vi spørger ofte kunder og leverandører om vi gør det godt nok. Midttrafik er derfor en organisation i konstant udvikling, hvor der sjældent er langt fra idé til handling.

Søg stilling