Projektleder til at stå i spidsen for implementering af nyt IT- system til Flextrafik ved Midttrafik
Tidsbegrænset stilling til 31. december 2024

Midttrafik står overfor en spændende udvikling de kommende år, hvor IT-systemet for bestilling, planlægning, udførsel og afregning af Flextrafik skal udskiftes. I den forbindelse søger vi en dygtig Projektleder til vores projektorganisation.

Sikre skarp projektstyring og godt samarbejde

Opbygningen af det nye IT-system til Flextrafik, drives af trafikselskabernes egen IT-leverandør og din rolle som Projektleder bliver at sikre optimalt samarbejde med IT-leverandøren, samt have fokus på Midttrafiks interesser igennem hele processen.

Alle trafikselskaber i Danmark udskifter IT-Systemet som Flextrafik anvender, og som projektleder kommer du derfor til at indgå i et projektledersamarbejde med projektledere fra andre trafikselskaber, hvor sparring og erfaringsudveksling på mange niveauer, har stor indflydelse.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med fagpersoner i hele Midttrafiks organisation omkring projektet samt kommuner, Region og vognleverandører. Der er i jobbet fokus på selve projektstyringen, og der er opbygget et netværk af ekspertgrupper som bidrager med den tekniske viden, som aktiveres af IT leverandøren og bidrager med fagviden til udviklingen.

Der kan i ansættelsesperioden forekomme andre projektopgaver.

Proaktiv og analytisk skarp med fokus på udvikling og resultater
Du motiveres af at arbejde med projekter og har fokus på udvikling og resultater i løsningen af

dine opgaver. Med din tilgang udviser du handlekraft i bestræbelsen på at udvikle, forbedre og effektivisere. Du er grundig og kvalitetsbevidst, og stræber altid efter at skabe de bedste resultater efter de givne omstændigheder. Gennem omhyggelig planlægning og opfølgning opnår du en struktureret opgaveløsning med stor respekt for deadlines. Du trives i en travl og omskiftelig hverdag, hvor vi hjælper hinanden og løfter i flok.

Vi forestiller os, at du:

 • har gode kommunikationskompetencer og evner at formulere komplekse opgaver og udfordringer i et kort og præcist sprog
 • har erfaring med at arbejde med data og er analytisk stærk
 • taler, læser og skriver både dansk og engelsk
 • har en AC-baggrund eller anden relevant uddannelse
 • har erfaring som projektleder og erfaring med it-projekter
 • har erfaring i skriftlige fremstillinger af høj kvalitet.
 • er vant til at arbejde tværgående med interne og eksterne interessenter på mange niveauer
 • er selvstændig og resultatorienteret, hvor du har målrettet opmærksomhed på projekters tid, pris og kvalitet

Har du erfaring med Flextrafiks nuværende IT-system eller Flextrafik som forretningsområde er det en fordel.

Vi tilbyder:

 • et uformelt miljø med højt til loftet og kompetente kolleger med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og fagligheder
 • en dynamisk arbejdsplads med mange spændende udfordringer og løsninger, som gør en forskel for folk i hverdagen
 • fleksibel arbejdstid
 • en spændende og alsidig arbejdsdag
 • kantine- og frugtordning

Midttrafiks Flextrafik består af en Trafikstyring, hvor udførelsen af Flextrafik driftes samt en Bestillingsmodtagelse, hvor der modtages telefoniske bestillinger af Flextur, Flexbus og handicapkørsel. Herudover har vi 3 AC’ere tilknyttet afdelingen, som du vil få et tæt samarbejde med.

Generelle oplysninger

Stillingen er på 37 timer om ugen og arbejdsstedet er Søren Nymarks vej 3, 8270 Højbjerg. Løn- og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst


Ansøgning
Stillingen kan søges via linket nederst på denne side.

Ansøgningsfrist er den 24. januar 2022 kl. 12.00. Starttidspunkt er den 1. marts 2022 eller snarest derefter.

Midttrafik samarbejder med en ekstern konsulent i rekrutteringsprocessen.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Frank Christensen, Funktionsleder for Midttrafiks Trafikstyring på telefon 87 40 82 89.

Du kan læse mere om Midttrafik på
www.midttrafik.dk eller følge os på https://Facebook.com/midttrafik.dk og https://dk.linkedin.com/company/midttrafik

Hos Midttrafik brænder vi for og arbejder kontinuerligt med at forbedre og udvikle flextrafikken og den kollektive trafik og samtidig skabe gode kundeoplevelser.

Midttrafik samarbejder med kommuner, region og private vognmænd om at levere en god kollektiv trafik til borgerne i Region Midtjylland. Vi er et fælleskommunalt trafikselskab, som ledes af en politisk bestyrelse. Vi er 125 ansatte, som sætter pris på en spændende arbejdsdag med en stor kontaktflade til kunder og samarbejdspartnere. Vi bruger målstyring til at sikre, at vi er effektive, og vi spørger ofte kunder og leverandører om vi gør det godt nok. Midttrafik er derfor en organisation i konstant udvikling, hvor der sjældent er langt fra idé til handling.Søg stilling